„PARBOILED“ AURUTATUD RIISPikateraline aurutatud riisI ei keeda kunagi üle ja säilitab kõik tera omadused.Sobib ideaalselt salatite, suppide ja lisandi jaoks.Köök toob inimesed kokku: toob kööki kauge..
GNOCCHI DI PATATEKerged, ahvatlevad kartuliklimbid, millel on värske, 100% Itaalia kartuli peen maitse. Väljendunud soonelise kuju tõttu imavad nad kastet hästi ja rõhutavad kõiki selle toone.Koostiso..
CANNELLONI ALL’UOVO Nº 176Värsked Itaalia munad ja peeneim kõva nisu on oskuslikult kujundatud traditsiooniliseks, kareda pinnaga pastaks, mis kleebib kastme enda külge.Cannelloni on ideaalne peidukoh..
FETTUCCINE ALL’UOVO №94Värsked Itaalia munad ja parim kõva nisu on oskuslikult kujundatud traditsiooniliseks kareda pinnaga pastaks, mis kleebib kastme ideaalselt enda külge.Fettuccine külge klammerdu..
„VENERE“ MUST RIISItaalia täistera riis, millel on naturaalne lillakas must värv ja iseloomulik värskelt küpsetatud leiva lõhn ja pähklised aroomid. Venere’i kasvatatakse ainult Piemonte ja Sardi..
SPAGHETTI Nº3 RUMMOÜkskõik, kas seda serveeritakse karpidega, tomati või tšilli ja küüslauguga („Kesköised spagetid“), on meie spagetid nr 3 eeskujulik esindaja suurele Itaalia klassikale, mida armast..
ANELLI SICILIANI №23Rõngakujulise kuju tõttu sobib Anelli Siciliani kastmete jaoks ideaalselt. Sitsiilia kulinaarse traditsiooni põhiosa on need suurepärased ka liha- või köögiviljahautistega küpsetis..
BIO INTEGRALE FUSILLI №48Traditsioonilise pasta rõõm koos kasulike omadustega. Kõik tooted on valmistatud Itaalia orgaanilisest täisteranisust.Fusilli on Lõuna-Itaalias traditsiooniline, spiraalide ni..
BIO INTEGRALI SPAGHETTI Nº3 RUMMOTraditsioonilise pasta rõõm koos kasulike omadustega. Kõik tooted on valmistatud Itaalia orgaanilisest täisteranisust.Karbi ja tomatikastme või tšilli ja küüslaug..
CASARECCE Nº88Kujundatud väikeseks keerdus toruks, Casarecce täiuslikult kujundatud, et hoida kastet kõverate õõnsuste sees. See sobib klassikalise ragùga, aga ka fantaasiarikkamate kastmetega, näitek..
FETTUCCE Nº15Fettuce on oma nime saanud lindist, millega kunagi riideid ääristati. See sobib ideaalselt koos raguude ja kastmetega, mis põhinevad ulukil, kalal, koorikloomadel või muudel mereandidel.K..
LINGUINE Nº13 RUMMOLinguine (või Trenette) pärineb Liguuriast, kus see on alati olnud seotud Genova pestoga. See on äärmiselt mitmekülgne ja peen kastmete, homaari või kalmaari tinti sisaldavate ..
MEZZE PENNE RIGATE Nº28Tänu Lenta Lavorazione®-ile, püsivalt suure tugevusega pastale, jääb see pärast hautamist ja topeltküpsemist “al dente”.Eriti armastatud laste poolt oma näksimissuuruse kuju ja ..
MEZZE PENNE RIGATE Nº28Tänu Lenta Lavorazione®-ile, püsivalt suure tugevusega pastale, jääb see pärast hautamist ja topeltküpsemist “al dente”.Eriti armastatud laste poolt oma näksimissuuruse kuju ja ..
MEZZI RIGATONI Nº 51See poole väiksem ("mezzi") Rigatoni versioon töötab kaunilt tihedate kastmetega, mis pesitsevad iga sooniku sees. See on maitsev scampi, artišokikoore ning traditsioonil..
MEZZI RIGATONI Nº 51See poole väiksem ("mezzi") Rigatoni versioon töötab kaunilt tihedate kastmetega, mis pesitsevad iga sooniku sees. See on maitsev scampi, artišokikoore ning traditsioonil..
Spaghetti Alla Chitarra Nº104 RUMMOTraditsiooniliselt kandiliselt (mõelge kitarrikeeltele) lõigatud Spaghetti alla Chitarral on kare, imav pind, mis sobib ideaalselt maitserohkete retseptide jaoks, na..
SPAGHETTI GROSSI №5Tänu Lenta Lavorazione®-ile, püsivalt suure tugevusega pastale, jääb see pärast hautamist ja topeltküpsemist “al dente”.Pärast küpsetamist“ neelab Spaghetti Grossi oma poorse pinnag..
STELLINE №22Stelline (väikesed tähed), mida Itaalias kasutatakse peamiselt kõige nooremate pastasööjate jaoks kergete ja toitvate puljongidega- klassika, mida täiskasvanud armastavad ühtviisi maitsvat..
TAGLIATELLE №107Emiliilia köögile omane Tagliatelle on peen kõigi kala- või lihakastmetega (valge või punane). See on suurepärane valik sformati või vormide valmistamiseks.Kõrgekvaliteetne, parim Itaa..
TRIPOLINE №81Tripoline on pikk, ühe sileda ja ühe lainelise servaga pasta, mis hoiab kuju pärast keetmist, püüdes enda külge rohkem kastet ja maitset. Eriti hea on see rukolapesto ja kuivatatud tomati..
LONG GRAIN RIISPikateraline riis, mis sobib ideaalselt iga roa kõrvale. SÖÖGITEGEMISE AEG: 14 minutit. KUIDAS KASUTADA: Võite kasutada pika teraga riisi maitsvate lisan..
RADIATORI Nº 137 durumnisujahu RUMMO"Radiatori" on väljamõeldud kuju, mis on inspireeritud mehaaniliste esemete maailmast. (Iga tükk on pisike radiaator!) See toimib suurepäraselt roogades, mis ühenda..
RICCIOLI Nº 54 durumnisujahu pasta RUMMORiccioli, mida lapsed armastavad oma õõnsa spiraali tõttu, sobib suurepäraselt nii hooajaliste köögiviljadega pastasalatite kui ka rikkalike kreemise ja j..
BASMATI RIISSelle nimi tähendab “Lõhnakuningannat” ning terad on piklikud, kristallilised ja peene lõhnaga. SÖÖGITEGEMISE AEG: 10–12 minutit. KUIDAS KASUTADA: Basmati riisi saate..