„PARBOILED“ AURUTATUD RIISPikateraline aurutatud riisI ei keeda kunagi üle ja säilitab kõik tera omadused.Sobib ideaalselt salatite, suppide ja lisandi jaoks.Köök toob inimesed kokku: toob kööki kauge..
„VENERE“ MUST RIISJäljendamatu patenteeritud riisi kaubamärk. Ainulaadne Vahemere maitse äärmiselt mitmekülgse teravilja sees. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12–14 minutit. KUIDAS KASUTADA:&..
LONG GRAIN RIISPikateraline riis, mis sobib ideaalselt iga roa kõrvale. SÖÖGITEGEMISE AEG: 14 minutit. KUIDAS KASUTADA: Võite kasutada pika teraga riisi maitsvate lisan..
BASMATI RIISSelle nimi tähendab “Lõhnakuningannat” ning terad on piklikud, kristallilised ja peene lõhnaga. SÖÖGITEGEMISE AEG: 10–12 minutit. KUIDAS KASUTADA: Basmati riisi saate..
BASMATI RIISSelle nimi tähendab “Lõhnakuningannat” ning terad on piklikud, kristallilised ja peene lõhnaga. SÖÖGITEGEMISE AEG: 10–12 minutit. KUIDAS KASUTADA: Basmati riisi saate..
FRUTTI DI MARE RISOTTOItaalia traditsiooniline risotto, mida rikastab meie Carnaroli riisi erakordne kvaliteet. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12 minutit. SEE ON ERILINE, sest: Carnaol..
PARMIGIANA RISOTTOItaalia traditsiooniline risotto, mida rikastab meie Carnaroli riisi erakordne kvaliteet. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12 minutit. SEE ON ERILINE, sest: Carnaoli on ..
PORCINO RISOTTOItaalia traditsiooniline risotto, mida rikastab meie Carnaroli riisi erakordne kvaliteet. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12 minutit. SEE ON ERILINE, sest: Carnaoli on rii..
ARBORIO RIISItaalia riis risotto jaoksVercelli lähedal asuva linna nimest, kust see 1967. aastast pärineb, Itaalia kvaliteetriisi ikoon, mille terad on teistest sortidest suuremad ja kõrge tärklisesis..
CARNAROLI RIISJäljendamatu patenteeritud riisi kaubamärk. Premium Itaalia riis risottode jaoks. SÖÖGITEGEMISE AEG: 16-18 minutit. KUIDAS KASUTADA: Risotto valmistamisel kuum..
MILANESE RISOTTOItaalia traditsiooniline risotto, mida rikastab meie Carnaroli riisi erakordne kvaliteet. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12 minutit. SEE ON ERILINE, sest: Carnaoli on ri..
TARTUFO RISOTTOItaalia traditsiooniline risotto, mida rikastab meie Carnaroli riisi erakordne kvaliteet. SÖÖGITEGEMISE AEG: 12 minutit. SEE ON ERILINE, sest: Carnaoli on riiside ..
HAKUMAKI SUSHI RIISHakumaki on suurepärane riis, mida iseloomustavad väikesed ümarad terad, mis pärast keetmist saavad kleepuva konsistentsi, mis sobib suurepäraselt sushitoitude valmistamiseks. ..
HAKUMAKI SUSHI RIISHakumaki on suurepärane riis, mida iseloomustavad väikesed ümarad terad, mis pärast keetmist saavad kleepuva konsistentsi, mis sobib suurepäraselt sushitoitude valmistamiseks. ..
„ROUND GRAIN“ ÜMARATERALINE RIISÜmarateraline riis, sobib ideaalselt risottode ja riisipudingu jaoks.Köök toob inimesed kokku: toob kööki kaugete kultuuride lõhnad! SÖÖGITEGEMISE AEG: 14 mi..