Aurutatud lõhesalat porgandi ja salatiga
Aeg - 30 ’
Raskusaste - keskmine
Koostisosad. Teenib 4 inimest
• 800 g (28 oz) värsket lõhet
• 300 g (10,5 oz) salatit
• 200 g (7 oz) porgandit
• Eriti neitsioliiviõli Gran Cru Galantino
• Sool
Soovitatav oliiviõli
Gran Cru ekstra neitsioliiviõli sobib suurepäraselt kalaroogade valmistamiseks tänu delikaatsele maitsele ja rikkalikule lõhnale.
Ettevalmistus
Lõigake lõhe kuubikuteks ja küpsetage auruküpsetisena, hoides kogu keetmise ajal keskmist keemistemperatuuri, et hoida seda niiskena sees.
Koorige salat, lõigake jämedalt, lisage julienne ribadeks lõigatud porgandid.
Maitsesta salat soola ja neitsioliiviõliga Gran Cru ning serveeri koos lõhe kuubikutega.
Peakoka näpunäide
Aurutamiseks vajate spetsiaalset bambusekorvi või alumiiniumi, mis toetub veekannule.