Koostis:

- 185g Maruzzella tuunikalafileed

- 320g täistera Farfalle

- 1 Tropea punane sibul

- 1 porgand

- 2 suvikõrvitsat

- Taggiasca oliivid

- basiilik

- sool ja EVO õli

Meetod:

Viiluta Tropea sibul õhukeseks ja hauta pannil vähese EVO õliga. Lõika suvikõrvits ja porgand julienne ribadeks ning lisa need pannile. Lisage Taggiasca oliivid ja laske sellel 6-7 minutit kõrgel kuumusel küpseda.

Vahepeal küpseta täistera Farfalle keevas vees supilusikatäie jämesoolaga, nõrutage need, asetades tassi keeduvett kõrvale, valage seejärel pannile, segage hästi keeduveega ja küpseta. Lisage Maruzzella tuunikalafilee oliiviõlisse, lisage soola ja segage. Ärge unustage plaati kaunistada mõne basiilikulehega: Buon Appetito!

Vegetables and Maruzzella Canned Tuna Turnovers
Teenib 4 | 40 minutit | keskmise raskusega...
Marrakechi piparmündi tee detox
...