Aurutatud lõhesalat porgandi ja salatiga

Aeg - 30 ’

Raskusaste - keskmine

Koostisosad. Teenib 4 inimest

• 800 g (28 oz) värsket lõhet

• 300 g (10,5 oz) salatit

• 200 g (7 oz) porgandit

Eriti neitsioliiviõli Gran Cru Galantino

• Sool

Soovitatav oliiviõli

Gran Cru ekstra neitsioliiviõli sobib suurepäraselt kalaroogade valmistamiseks tänu delikaatsele maitsele ja rikkalikule lõhnale.

Ettevalmistus

Lõigake lõhe kuubikuteks ja küpsetage auruküpsetisena, hoides kogu keetmise ajal keskmist keemistemperatuuri, et hoida seda niiskena sees.

Koorige salat, lõigake jämedalt, lisage julienne ribadeks lõigatud porgandid.

Maitsesta salat soola ja neitsioliiviõliga Gran Cru ning serveeri koos lõhe kuubikutega.

Peakoka näpunäide

Aurutamiseks vajate spetsiaalset bambusekorvi või alumiiniumi, mis toetub veekannule.

Orecchiette pasta tomatite ja basiilikuga
Basiiliku oliiviõli...
Munapuder tomatite ja leivapurjetega
Trühvli oliiviõli Galantino...