Orecchiette pasta tomatite ja basiilikuga

Aeg - 13 ’

Raskused - lihtne

Koostis - teenib 4 inimest

• 320g (11 oz) orecchiette-pastat

• 200g (7 oz) tomateid

• basiiliku oliiviõli Galantino

• küüslauk

• Sool

Soovitatav oliiviõli

Basiiliku oliiviõli sobib ideaalselt selle suvetoidu riietamiseks.

Ettevalmistus

Peske tomatid ja lõigake need pooleks. Prae pannil keskmisel kuumusel küüslauk kuni neitsioliiviõli ja soolaga mõni minut kergelt pruuniks, seejärel lisa tomatid.

Küpseta pasta al dente (mitte liiga pehme ega üleküpsetatud), prae paar sekundit kastmega segades, aseta seejärel serveerimisplaatidele ja serveeri torusid, mis on maitsestatud basiiliku oliiviõliga Galantino.

Peakoka näpunäide

Tomatit ei tohi üle küpsetada. Piisab vaid mõnest minutist kõrgel kuumusel.

Galantino oliiviõlide retseptid: proovige siin, nautige kodus

Eriti neitsioliiviõli on jumalik kingitus: täis meie tervisele kasulikke omadusi ja suurepärane viis iga roa täiustamiseks.

Eriti neitsioliiviõli on meie retseptorite peategelane. Erinevatest roogadest leiate erinevaid tüüpe, sealhulgas klassikalisi õlisid, tsitruseõlisid ja ürdiõlisid. Kuid võite ka lõbutseda kombinatsioonide muutmisel, avastades, kuidas õli valik muudab iga roa ainulaadseks ja kiiresti valmistatavaks.

Earl Grey Imperiale kuivatatud puuviljasalat
Recipe with tea...
Aurutatud lõhesalat porgandi ja salatiga
lõhesalat...